Lajmet

Kampionati Evropian i Kombëtareve 2023
Saturday, 11 November 2023
Përfundon Kampionati Evropian për klube
Wednesday, 11 October 2023
Kampionati Ekipor i Kosoves 2023
Thursday, 27 April 2023
Kampionati boteror ne blitz dhe rapid
Saturday, 24 December 2022
Kampionati Evropian ne blitz dhe rapid
Tuesday, 20 December 2022
FESTIVALI I SHAHUT 2022
Monday, 7 November 2022
MUAJI I SHAHUT
Saturday, 1 October 2022
Përfundon Olimpiada e Shahut
Tuesday, 16 August 2022
Liga e dytë e Kosovës 2022
Thursday, 9 June 2022
Superliga e Kosovës 2022
Sunday, 22 May 2022