Vazhdojnë takimet me krerët e 7 komunave më të mëdha të Kosovës

Saturday, 16 April 2022
Në vazhdën e takimeve me kryetarët e komunave, krerët e Federatës së Shahut të Kosovës u takuan me Kryterain e Komunës së Ferizajit z. Agim Aliu. Natyrisht temë diskutimi ishte sigurmi i parcelës për ndërtimin e Shtëpisë së Shahut dhe infrastrukturës përcjellëse si dhe përkrahja e klubeve dhe shahistëve.
Kryetari u zotua se shahu do ta ketë mbështetjen e tyre të shtuar dhe do të bëjnë çmos për sigurimin e parcelës.
Ky ishte Kryetari i tretë (Gjakova, Prishtina) me të cilin u takuam për të njejtat tema dhe mbrenda një kohe të shkurtër priten edhe takimet me krerët e komunave të Gjilanit, Pejës, Prizrenit dhe Mitrovicës.