Politika e Privatësisë

E përditësuar për herë te fundit: 20.01.2024

Faleminderit që vizituat faqen tonë të internetit. Ne respektojmë privatësinë tuaj dhe jemi të angazhuar për mbrojtjen e të dhënave tuaja personale. Kjo Politikë e Privatësisë përcakton praktikat tona në lidhje me marrjen, përdorimin dhe ndarjen e të dhënave tuaja personale kur vizitoni faqen tonë të internetit dhe bëni donacione përmes platformave WooCommerce dhe Paysera.

Ju lutemi të merrni një moment për të lexuar këtë politikë për të kuptuar si e trajtojmë informacionin tuaj. Duke përdorur faqen tonë të internetit dhe shërbimet tona, ju pajtoheni me praktikat e përshkruara në këtë politikë.

1. Informacioni që Mbledhim

Mund të marrim dhe të përpunojmë llojet e mëposhtme të informacionit kur përdorni faqen tonë të internetit dhe bëni donacione:

1.1 Informacioni Personal

– Emri

– Adresa e emailit

– Adresa postare

– Numri i telefonit

1.2 Informacioni i Pagesës Kur bëni një donacion përmes WooCommerce dhe Paysera, ne nuk marrim ose depozitojmë informacionin tuaj të pagesës (si detajet e kartës së kreditit). Përpunimi i pagesave kryhet drejtpërdrejt nga procesorët e pagesave të tretë. Ju lutemi të shqyrtoni politikat e tyre të privatësisë për më shumë informacion mbi mënyrën se si ata trajtojnë të dhënat tuaja të pagesës.

1.3 Nga informacioni i përdorimit të faqes së Internetit mund të marrim të dhëna mbi vizitën tuaj në faqen tonë të internetit, përfshirë adresën tuaj IP, llojin e shfletuesit, sistemin operativ dhe faqet që ju vizitoni. Ne e përdorim këtë informacion për të përmirësuar performancën e faqes sonë dhe përvojën e përdoruesit.

2. Si Përdorim Informacionin Tuaj

Ne përdorim informacionin e mbledhur për qëllimet e mëposhtme:

– Për të procesuar dhe njohur donacionet tuaja.

– Për t’ju siguruar informacion mbi shërbimet tona, ngjarjet dhe përditësimet (nëse zgjidhni të merrni komunikime të tilla).

– Për të përmirësuar faqen tonë të internetit dhe përvojën e përdoruesit.

– Për të analizuar trafikun e faqes së internetit dhe tendencat e përdorimit.

3. Ndarja e Informacionit Tuaj

Ne nuk shesim ose jepim me qira informacionin tuaj personal të tretëve. Megjithatë, mund të ndajmë informacionin tuaj me të tretë të besueshëm për qëllimet e mëposhtme:

– Për të lehtësuar përpunimin e pagesave përmes Paysera.

– Për të përmbushur obligimet ligjore, si përgjigja ndaj subpoena ose kërkesave të autoriteteve të rendit.

– Për të mbrojtur të drejtat tona, privatësinë, sigurinë dhe pronën tonë.

4. Siguria

Ne ndërmarrim hapa të arsyeshëm për të mbrojtur informacionin tuaj personal nga aksesi i paautorizuar, zbulimi, ndryshimi ose shkatërrimi. Megjithatë, ju lutemi të keni parasysh se asnjë transmetim në internet nuk është plotësisht i sigurt dhe nuk mund të garantojmë sigurinë e të dhënave tuaja.

5. Cookies dhe Teknologjitë e Ndjekjes

Ne përdorim cookies dhe teknologji të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të përdoruesit në faqen tonë të internetit. Ju mund të menaxhoni preferencat tuaja të cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj.

6. Te Drejtat Tuaja

Ju keni të drejta të mëposhtme në lidhje me informacionin tuaj personal:

– Qasje: Mund të kërkoni qasje në të dhënat personale që mbajmë për ju.

– Korektim: Mund të kërkoni korrigjimin e të dhënave të pasakta ose të pamjaftueshme.

– Fshirje: Mund të kërkoni fshirjen e të dhënave tuaja personale.

– Kundërshtim: Mund të kundërshtoni përpunimin e të dhënave tuaja personale për qëllime specifike.

Për të ushtruar këto të drejta ose për çdo pyetje lidhur me privatësinë, ju lutemi të na kontaktoni përmes informacionit të dhënë në seksionin “Kontaktoni”.

7. Ndryshimet në Këtë Politikë të Privatësisë

Ne mund të përditësojmë këtë Politikë të Privatësisë nga koha në kohë për të pasqyruar ndryshimet në praktikat tona ose për arsye të tjera operative, ligjore ose rregullatore. Ne do të publikojmë Politikën e Përditësuar të Privatësisë në faqen tonë të internetit dhe do të përditësojmë datën me informacionin “E Përditësuar për herë te fundit”.

8. Na Kontaktoni

Nëse keni pyetje ose shqetësime në lidhje me këtë Politikë të Privatësisë ose mënyrën se si trajtojmë informacionin tuaj personal, ju lutemi të na kontaktoni në:

Faleminderit që keni besim në ne me informacionin tuaj personal dhe që na mbështetni në qëllimin tonë me donacionet e juaja.

Federata e Shahut e Kosovës

Rruga Agim Ramadani, Nr.43, 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës