LOJTARI I MUAJIT

IM Nderim Saraçi

Fitues i normes se dyte per Kryemjeshter ( GM ) ne Kampionatin Ekipor per klube ne Mayrhofen te Austrise

Emri Vendi Fillon Mbaron
Turneu Tradicional KUPA E HYZRI TALLËS 2022 Podujevë, Kosovë 04 Djetor 2022 11 Dhjetor 2022
Kampionati Evropian në rapid dhe blic 2022 Katowice, Poloni 15 Dhjetor 2022 18 Dhjetor 2022
Kampionati Botëror në rapid dhe blic 2022 Almaty, Kazakhstan 25 Dhjetor 2022 30 Dhjetor 2022
Kupa Ekipore e Kosovës 2022 Prishtinë, Kosovë 19 Nëntor 2022 16 Dhjetor 2022

Kalendari

Emri
Vendi
Podujevë, Kosovë
Fillon
04 Djetor 2022
Mbaron
11 Dhjetor 2022
Emri
Vendi
Katowice, Poloni
Fillon
15 Dhjetor 2022
Mbaron
18 Dhjetor 2022
Emri
Vendi
Almaty, Kazakhstan
Fillon
25 Dhjetor 2022
Mbaron
30 Dhjetor 2022
Emri
Vendi
Prishtinë, Kosovë
Fillon
19 Nëntor 2022
Mbaron
16 Dhjetor 2022

SPONSOR GJENERAL

Sponsor i artë
Sponsor i argjentë
Sponsor i bronztë