Kontribo për Federatën e Shahut të Kosovës

Wednesday, 14 February 2024

Tani edhe ju mund të bëheni pjesë e Federatës së Shahut të Kosovës përmes aplikacionit “DHURO“,
ku mund të kontriboni në zhvillimin e shahut në Kosovë përmes mbledhjes së fondeve të cilat
drejtëpërdrejt shkojnë në zhvillimin e shahut tek të gjitha kategoritë e saja.

Njoftim: Tani për tani mund të jepni donacioni përmes kartelave bankare, Mastercard dhe Maestro
si dhe përmes e-banking nga bankat e Kosovës, e në një të afërme jo të largët edhe përmes
karteles bankare,VISA.

Ju falmënderohemi për çdo kontribut të juajin,
Federata e Shahut e Kosovës