Kampionati Evropian i Shkollave 2022 – Greqi

Tuesday, 26 April 2022

Nga data 20.04.2022 në Rodos të Greqisë është duke u zhvilluar Kampionati Evropian i Shkollave në të cilin po marrin pjesë 195 pjesëmarrës të moshave 7 – 17 vjeçar. Në mesin e tyre janë edhe 4 pjesëmarrës nga Kosova të cilët po i udhëheq selektori Albert Zenuni. Është një kampionat i rangut mesatar në të cilën shahistët dhe shahistet tona kanë mundësi të mirë të përfitojnë përvojë e njëkohësisht t’i matin forcat me moshatrët e tyre nga vende të ndryshme të Evropës. Djelmoshave dhe vajzave tona urojmë suksese .

Rezultatet Individuale

Ahmet Jusufi : http://chess-results.com/tnr630382.aspx?lan=0&art=9&fed=KOS&turdet=YES&flag=30&snr=1

Alaudin Shtavica : http://chess-results.com/tnr630381.aspx?lan=0&art=9&fed=KOS&turdet=YES&flag=30&snr=8

Rinesa Saraçi : http://chess-results.com/tnr630376.aspx?lan=0&art=9&fed=KOS&turdet=YES&flag=30&snr=6

Rona Sharku : http://chess-results.com/tnr630374.aspx?lan=0&art=9&fed=KOS&turdet=YES&flag=30&snr=19