Kosova në Kampionatin Evropian për senior (+65)

Wednesday, 8 May 2024

Republikën e Kosovës në Kampionatin Evropian për senior(+65) e cila po mbahet në Terme Čatež të Slovenisë po e përfaqëson reprezentacioni i saj në këtë formacion:

  1. Bedri Sadiku (IM)
  2. Mahmut Xheladini (FM)
  3. Fatmir Bujupi
  4. Xhevat Suhogërlla dhe
  5. Shemsedin Sherifi

Veteranëve tanë ju dëshirojm sukses në këtë garë prestigjioze Evropiane dhe ta perfaqësojnë vendin tonë
në mënyren më të mirë të mundeshme!