Nderim Saraçi dhe Gani Hamiti ne Kampionatin Individual Evropian

Wednesday, 1 March 2023

Në Kampionatin Individual Evropian i cili do të mbahet nga data: 02.03-14.03.2023, në
Vërnjaçka Banja të Serbisë, në mesin e 509 shahistëve nga tërë Evropa do të jenë edhe
kampioni dhe nën-kampioni i Kosovës, Nderim Saraçi dhe Gani Hamiti.
Pjesëmarrja e shahistëve tanë në ngjarjen më të madhe sportive Evropiane e në veqanti
në shtetin fqinj Serbinë paraqet një sukses të madhë për sportin e Kosovës dhe me këtë
rast ju dëshirojmë sukses dhe mbesemi me shpresë se kampioni ynë do të kthehet me normën
e 3-t për Kryemjeshtër që do të jetë suksesi më i madhë i një shahisti Kosovar deri më
ditën e sotme.