Kryetari i FSHK-s takon Kryetarin e FIDE-s

Wednesday, 1 May 2024

Gjajtë kampionatit botëror për grupmoshat deri 12-vjeç të mbajtur në Durrës të Shqipërisë, kryetari i FSHK-s Armend Budima zhvilloj një takim me kryetarin e FIDE-s z.Arkady Dvorkovich, ku u bisedua për bashkëpunimin më të ngushtë në mes Federatës Botërore të Shahut dhe Federatës së Shahut të Kosovës si dhe u diskutua mundësia që për herë të parë në historin e FIDE-s një kryetar i saj ta vizitoj Kosovën personalisht!
Takimi ishte miqësor dhe biseda ishte e hapur për qështje dhe propozime të ndryshme për avansimin e shahut në vendin tonë ku mbeshtetja e FIDE-s nuk do të mungoj.