Kampionati boteror ne blitz dhe rapid

Saturday, 24 December 2022

Në Kampionatin Botëror në Blitz dhe Rapid do të marin pjesë edhe dy shahistët
tanë Nderim Saraçi dhe Endrit Uruçi të cilët janë në mesin e 180-lojtarëve
pjesëmarës të kampionatit Botëror, i cili do të zhvillohet në qytetin e
Almaty-it të Kazakhstan-it.

Më të mirët nga më të mirët

Kushtet të cilat përcaktojnë që lojtarët duhet ta kenë të pakten elo 2550
në seksionin Open( te meshkujve ) ose elo 2250 në atë të femrave ose të jenë
kampionë kombëtarë në fuqi në mënyrë që të kenë të drejtë të luajnë në
Almaty atëhere nuk është çudi që lista e lojtarëve është bërë nga më të mirët
e më të mirëve që ka për të ofruar bota e shahut.

Lista e pjesëmarësve në formatin blitz:
https://worldrapidandblitz2022.fide.com/open-players-blitz/

Lista e pjesëmarësve në formatin rapid:
https://worldrapidandblitz2022.fide.com/open-players-rapid/