TURNEU NË SHAHUN RAPID “DURRËSI 2022”

Tuesday, 26 April 2022

          Organizuar nga Klubi Shumë Sportesh “Teuta”  me perkrahjen e FSHSH

                                                              më 24.04.2022

Në një atmosferë të bukur sportive me pjesëmarrjen e 100 shahistëve të të gjitha moshave  nga Shqipëria, Kosova, Mali I Zi dhe Maqedonia e Veriut, ,u zhvillua “Turneu në shahun rapid “DURRES OPEN 2022”. Kosova u përfaqësua me 7 shahistë të cilët me pjesëmarrjen e tyre deshën ta nderojnë organizatorin. U luajtën gjithsejt 9 xhiro / 10min+3sec dhe në bazë të rejtingut ndërkombëtarë shihej se për titullin e më të mirit do të vendosin 6 shahistë (2 ALB, 2 KOS, 2 MNE). Siç parashihej ashtu edhe erdhi.Ndeshjet direkte ndermjet favoritëve e vendosën kampionin. IM Ilir Seitaj Me 7 fitore dhe 2 barazime me gjithsejt 8 pikë u shpall kampion i këtij turneu. Vendi i dytë i takoi IM Nderim Saraçit dhe vendi i tretë IM Llambi Pasko.

Tabela :  Schachturnier-Ergebnisserver Chess-results.com – DURRES OPEN 2022 / Rapid 24.04.2022