Rinesa Saraçi dhe Jona Reçica në Kampionatin Individual Evropian për femëra

Wednesday, 15 March 2023

Në Kampionatin Individual Evropian për femëra e cila do të mbahet nga data: 17.03-30.03.2023,
në Petrovac të Malit të Zi, në mesin e 139-pjesëmarrëse-ve do të jenë edhe dy shahistet tona.
Në mungesë të Kampiones së Kosovës Arlinda Aliu, shtetin tonë do ta përfaqësojnë Rinesa Saraçi
(nënkamipone) si dhe Jona Reçica ( vendi i III).
Pjesëmarrja e shahisteve tona në Kampionatin Evropian bëhët për herën e parë dhe shënon një
sukses të madhë për shahun e femërave në Republikën e Kosovës.
Vajzave tona ju dëshirojmë sukses në debutimin e parë të tyre në Kampionatin Individual Evropian.