SUPERLIGA E KOSOVËS 2022 – 21/26.05.2022

Sunday, 8 May 2022

Nga data 21 – 26.05.2022 në sallën e konferencave në objektin Capital Gate e cila gjendet në zonën industriale përballë ETC në Prishtinë, do të mbahet Superliga e Kosovës në shah. Pjesëmarrëse do të jenë gjithsejt 7 klube nga 5 qytete të Kosovës. Zhgënjyese është mospjesëmarrja e klubit të Deçanit të cilët paksa e zbehën masivitetin dhe çrregulluan sistemin e garave. Në bazë të formacioneve priten ndeshje aktraktive të cilat do të transmetohen online në veb faqen e Federatës dhe në rrjetin social facebook. Sikurse vitet e kaluara edhe sivjet shorti do të jetë i dirigjuar në bazë të mesatares së rejtingut, short i cili po e bënë më interesant kampionatin sepse nuk po dihet deri në xhiron e fundit se kush po bëhet kampion dhe kush po kalon në rangun më të ulët të garave. I urojmë suksese të gjitha klubeve. Rregullorja e garave gjindet tek dosja e dokumenteve.

Linku : Schachturnier-Ergebnisserver Chess-results.com – Superliga e Kosoves 2022