Kampionati i 24-të Ekipor Evropian për veteranë (65+) 2022

Saturday, 29 October 2022

Federata e Shahut e Kosovës për herë të parë në historin e saj me reprezentacionin e veteranëve
përfaqësohet në Kampionatin e 24-t Evropian për të moshuar ( 65+), në Dresden të Republikës së Gjermanisë.
Reprezentacioni ynë prezentohet nga këta shahistë tanë të respektuar:
Tabela 1. ( IM ) Bedri Sadiku
Tabela 2. ( FM ) Mahmut Xheladini
Tabela 3. ( FM ) Enver Berisha
Tabela 4. Fatmir Bujupi

Gjithashtu Kosovën në këtë kampionat e përfaqëson edhe arbitri ynë i shahut z.Fadil Pireva.
Me pjesëmarjen e delegacionit nga Kosova në këtë kampionat, Federata e Shahut e Kosovës bëhet
pjesë e pandashme e shahut Evropian dhe Botëror në të gjitha kategoritë.