KAMPIONATI INDIVIDUAL I KOSOVËS PËR GRUPMOSHA TË REJA 2022

Ka perfunduar Kampionati Individual i Kosoves per grupmosha te reja’2022.
Organizuar nga Federata e Shahut e Kosovës nga 13 deri 21 gusht është zhvillua
Kampionati individual i Kosovës për grupmoshat e reja 8-18 vjeç.
Garat u zhvilluan në sallën e shahut të Qendrës së Rinisë dhe Sportit në Prishtinë.
Në këtë kampionat morën pjesë 27 shahistë në të dy konkurrenca(vajza dhe djem).
Pas nje gare shume interesante ne grupe u shpallen edhe fituesit sipas kategorive ( U8-U10,U12-U14,U16-U18).
Fituesit e grupeve do të marrin pjesë në Kampionatin Ballkanik që për herë të parë do të mbahet në Cetinje
të Malit të Zi nga 30 shtator deri më 8 tetor 2022.
Tabela perfundimtare sipas grupeve:

Tabela U8-10,
(Djemt)
1 Troi Krasniqi
2 Uvejs Sharku
3 Diar Reçica

Tabela U8-10,
( Vajzat)
1 Erta Blakçori
2 Era Limanmera

Tabela U12-14,
(Djemt)
1 Sufjan Ruli
2 Mani Ron
3 Liri Basha

Tabela U12-14,
( Vajzat)
1 Jona Reçica
2 Rona Sharku
3 Dua Rexhepi

Tabela U16-18,
(Djemt)
1 Valentin Uruçi
2 Ahmet Jusufi
3 Alaudin Shtavica

Tabela U16-18,
( Vajzat)
1 Rinesa Saraçi
2 Elma Sharku
3 Ariona Sharku

Përfundon Olimpiada e Shahut

Ka përfunduar Olimpiada 44 e Shahut në Chennai të Indisë , ku pjesëmarrëse ishin 188-shtete tek meshkujt si dhe 162-shtete tek femërat. Federata e shahut e Kosovës ishte pjesëmarrëse në këtë ngjarje sportive me dy formacione atë të meshkujve dhe femërave dhe pati paraqitje dinjitoze .

Në plasmanin përfundimtar u radhitën në vendin e 87 me 11 pikë reprezentuesit meshkuj dhe në pozitën e 109 me 10 pikë reprezentueset tona.

Titullin e kampionit e fituan përfaqësuesit e shtetit të Uzbekistanit si dhe tek femërat përfaqësueset e shtetit të Ukrahinës.

Vetë pjesëmarrja e Federatës së shahut të Kosovës në këtë ngjarje sportive përbën sukses në vete sepse shahistët janë sportistët e parë deri tani të cilëve ju mundësua hyrja në shtetit e Indisë dhe u përfaqesuan të barabartë me të gjitha shtetet tjera të botës pjesëmarrëse në Olimpiaden e 44 të Shahut në Chennai të Indisë.

Bestes Verbunden mr bet bonus Spielbank Via 2 Einzahlung

Umsatzbedingungen – Unser Wettanforderungen werden ein wichtiges Glied within ein Wille qua mr bet bonus diesseitigen Prämie. Unser Reihe der Einsätze, unser Diese unter einsatz von unserem Provision tätigen sollen, vor Sie eine Ausschüttung vorschlagen können, ist und bleibt wie Wettanforderung bezeichnet. Continue reading “Bestes Verbunden mr bet bonus Spielbank Via 2 Einzahlung”

Fruit Clou Slot Novomatic mr bet. Ll BerichtKostenlos Vortragen

„so gut wie advance so gut wie reverse“ bietet 9 Trackserscheint in physischer unter anderem digitaler Qualität. Für die Reutlinger Elektronik-Avantgarde man sagt, sie seien nachfolgende beiden Abrollcontainer-transportsystem „Broken Spencer“ und „CHRCTRS“ as part of der Tracklist verteidigen. BRIGADE ENZEPHALON, wird folgende deutsche Elektro-Schmöker, diese dies versteht, verschiedenartig ferner abwechslungsreich hinter begeistern. Continue reading “Fruit Clou Slot Novomatic mr bet. Ll BerichtKostenlos Vortragen”

Local casino Fee Numbers house of fun app real money Inside Massachusetts And Nyc

How does the very thought of signing up with a pay from the mobile phone local casino sound house of fun app real money for your requirements? Continue reading “Local casino Fee Numbers house of fun app real money Inside Massachusetts And Nyc”