Paysafecard 10 euro bonus ohne einzahlung casino Casinos 2022

Schnappen Diese einander im vorfeld, entsprechend sauber es wäre, von Dem bevorzugten virtuellen Spielbank einen 100 Maklercourtage auf Deren Paysafecard-Einzahlung zu erhalten. Ich stoße fallweise unter Schwierigkeiten in einem Kasino, trotz meinereiner ein kamerad Schickse inoffizieller mitarbeiter Einzelhandelsgeschäft bin. Continue reading “Paysafecard 10 euro bonus ohne einzahlung casino Casinos 2022”

Kampionati Individual i shteteve frankofolëse në shahun rapid – IM Nderim Saraçi i gjashti

Më 19 – 20 mars 2022 në qytetin e Francës Lion u mbajt Kampionati Individual I shteteve frankofolëse në shahun rapid nëtë cilën morën pjesë 169 shahistë nga 13 shtete, në mesin e të cilëve 8 GM, 11 IM dhe 8 FM. Në mesin e tyre ishin edhe 5 shahistë nga Kosova : IM Nderim Saraçi, FM Murtez Hondozi, FM Afrim Fejzullahu, FM Avni Ermeni dhe Fisnik Lika.Kampionati u luajt në dy faza : Faza kualifikuese prej 10 xhirove dhe faza finale në të cilën u kualifikuan 8 vendet e para nga kualifikuesja.Nderim Saraçi edhepse startoi me një humbje me një seri prej 7 fitore rradhazi dhe dy barazime në dy xhirot e fundit, arriti me 8 pikë të tubuara të plasohet në fazën finale duke u rradhitur në vendin e pestë.Në fazën finale u luajt me sistem eliminues. Nderimi u takua me GM Christian Bauer (2613) kundër të cilit pësoi humbje pasi që iu dasht lojën remit a sakrifikojë për të luajtur për fitore sepse me barazim kualifikohej kundërshtari. Radhitja e finalsitëve ishte : 1. GM Maxime Lagarde2. IM Pierre Laurent-Paoli3. GM Christian Bauer4. GM Alexandre Dgebuadze5. IM Yohan Benitah6. IM Nderim Saraci7. GM Gabriel Flom8. IM Anatole VlachosNdërsa shahistët tjerë kosovarë u radhitën në vendet :Murtez Hondozi 23, Avni Ermeni 39, Afrim Fejzullahu 55 dhe Fisnik Lika 65.Nderimit i urojmë suksese ndërsa shahistët tjerë i falënderojmë që na përfaqësuan denjësisht dhe në një numër aq të madh.

Turneu Tradicional i Shahut “24 Marsi – Epopeja e Dukagjinit“ – Deçan

1 Endrit Uruci 8
2 Llambi Pasko 7½
3 Xhevat Suhogerlla 7
4 Muhamet Asllani 7
5 Nedzmedin Sadiki 6½
6 Arsim Kelmendi 6½
7 Lorenc Rama 6½
8 Bekim Sejdiu 6½
9 Abedin Idrizaj 6½
10 Alban Krasniqi 6½
11 Korab Saraci 6½
12 Gani Hamiti 6½
13 Shqipron Morina 6
14 Ardian Jashari 6
15 Eldit Saiti 6
16 Alija Ikic 6
17 Vladimir Katana 6
18 Mejdi Hasani 6
19 Reshat Neziri 6
20 Bardh Avdiu 6
21 Faruk Serifovic 5½
22 Jahjush Sahiti 5½
23 Sotir Pasku 5½
24 Gani Lalinovci 5½
25 Fatmir Qorri 5½
26 Imer Prokshaj 5½
27 Hysen Zenuni 5½
28 Sulejman Suljovic 5
29 Bleron Dobraj 5
30 Ergit Ramaj 5
31 Osman Saraci 5
32 Hysen Boshnjakaj 5
33 Luan Vrella 5
34 Husein Alic 5
35 Besim Uruci 5
36 Jeton Cerkini 5
37 Fehim Qorrolli 5
38 Skender Mejzini 5
39 Fitim Karimani 5
40 Rame Rama 5
41 Mehdi Kollari 5
42 Agon Berisha 5
43 Imer Rexhaj 4½
44 Hetem Istogu 4½
45 Sabri Zenuni 4½
46 Besnik Bajraktari 4½
47 Besim Berisha 4½
48 Hasan Zenuni 4½
49 Deme Hoxha 4½
50 Ujkan Cetta 4½
51 Agim Shemshiji 4½
52 Murat Gjocaj 4½
53 Naim Selimaj 4½
54 Shaban Bujupaj 4½
55 Ismajl Xhemajli 4½
56 Hajredin Hajra 4
57 Ismet Topalli 4
58 Isa Bytyci 4
59 Skender Maxharraj 4
60 Lulezim Sokolaj 4
61 Rrustem Lajqi 4
62 Hajdar Krasniqi 4
63 Rruzhdi Konesha 4
64 Iljaz Kelmendi 4
65 Ramiz Demiri 4
66 Mario Keputa 4
67 Haris Kollari 4
68 Perparim Spahiu 4
69 Blerim Mulaj 3½
70 Dede Deda 3½
71 Naser Tafili 3½
72 Dritan Bajramaj 3½
73 Sadrija Music 3½
74 Gzim Bytyqi 3
75 Shkelzen Bardoniqi 3
76 Bunjamin Emini 3
77 Bedri Lohaj 3
78 Alaudin Shtavica 3
79 Afrim Sokoli 3
80 Nijazi Hasani 3
81 Besnik Ibrahimi 3
82 Myhedin Cena 3
83 Ilir Ahmeti 3
84 Hysni Sejdiu 3
85 Valentin Uruci 2½
86 Fatmir Bajraktari 2½
87 Abdurrahman Uruci 2½
88 Agim Sopjani 2½
89 Milazim Halilaj 2
90 Durim Zabelaj 2
91 Shaip Kastrati 2
92 Tarik Music 1½
93 Xhafer Berisha 1
94 Daut Tishuki 1
95 Hysen Lokaj 1
96 Rinor Ymeri ½

Kupa Individuale e Kosovës 2022 Nderim Saraçi fitues

1/16 e finales

Azem Avdija 0-1 IM Nderim Saraçi

FM Endrit Uruçi +– IM Bedri Sadiku

Mergim Pirraku 0-1   Abedin Idrizaj

Gani Gashi –+   Muhamet Asllani

Korab Saraçi 0-1   Xhevat Suhogerlla

Osman Saraçi 1-0   Rame Rama

Fehim Qorrolli 0-1   Arsim Kelmendi

Fatmir Qorri 0-1 FM Ardian Jashari

Ekrem Fonda 0-1   Alban Krasniqi

Albert Bujupi 1-0   Murat Blakqori

Vehbi Maxhuni 0-1   Bujar Fetiu

Arsim Gerguri 0-1   Bardh Avdiu

Valentin Uruçi 1-0   Ismet Topalli

Ylber Sadiku 0-1   Avni Krasniqi

Veton Prenaj ½-½   Ahmet Jusufi

Rinor Ymeri 0-1   Shqipron Morina

1/8 e finales

IM Nderim Saraçi 1-0 FM Ardian Jashari

Abedin Idrizaj ½-½ FM Endrit Uruçi

Valentin Uruçi 0-1   Muhamet Asllani

Avni Krasniqi 0-1   Xhevat Suhogerlla

Shqipron Morina ½-½   Osman Saraçi

Bardh Avdiu 0-1   Alban Krasniqi

Bujar Fetiu 0-1   Albert Bujupi

Arsim Kelmendi +–   Veton Prenaj

Çerekfinalja

Muhamet Asllani 0-1   Arsim Kelmendi

Xhevat Suhogerlla 0-1   Albert Bujupi

Shqipron Morina 0-1 IM Nderim Saraçi

Alban Krasniqi 1-0 FM Endrit Uruçi

Gjysmëfinalja

IM Nderim Saraçi 1-0 Arsim Kelmendi  

Albert Bujupi 0-1 Alban Krasniqi  

Vendi III

Arsim Kelmendi ½-½   Albert Bujupi

Finalja

Alban Krasniqi 0-1 IM Nderim Saraçi