Faleminderit per donacionin tuaj

Faleminderit shumë për kontributin tuaj të çmuar! Mbështetja juaj ka një rëndësi të madhe për ne dhe ndihmon në realizimin e qëllimeve tona.

Jemi të përkushtuar të vazhdojmë punën tonë në zhvillimin dhe avansimin e lojës së shahut përmes shkollës së shahut dhe falë jush, kjo bëhet e mundur. Faleminderit që jeni pjesë e kësaj sfide dhe që ndihmoni në bërjen e një ndryshimi pozitiv.

Konfirmimi i dhurimit tuaj do të dërgohet në email. Nëse keni ndonjë pyetje ose nevojë për informata shtesë, jeni të lirë të na Kontaktoni.

Ju faleminderit përsëri për mbështetjen tuaj të ngrohtë dhe besimin në misionin tonë.

Me respekt,

Federata e Shahut e Kosoves