Kampionati i 27-t Evropian për Klube 2023

Wednesday, 16 August 2023

Kampionati Evropian për klube do të mbahet në Durrës të Shqipërisë nga data 30.09.2023-08.10.2023;
Në këtë kampionat pjesëmarrëse do të jenë edhe dy klubet nga Kosova, kampioni-Drejtësia si dhe
Nën-kampioni-Ferizaji.
Ky kampionat konsiderohet si njëri nga kampionatet me numrin më të madhë të klubeve pjesëmarrëse,
në te dy konkurencat pritet të jetë numri diku rreth 90 i klubeve!
Gjithashtu pritet që pjesë e klubeve të tyre të jenë edhe ish kampionët e botës, Magnus Carlsen dhe
Viswanathan Anand si dhe elita e shahut botëror.
Klubeve tona i dëshirojmë sukses në këtë garë prestigjioze!