Kampionati Ekipor Botëror për veteran ‘2023

Tuesday, 11 April 2023
Kampionati ekipor Botëror i veteranëve për lojtarët mbi moshen (50+) si dhe (65+), do 
të zhvillohet nga data 18.09-29.09.2023, në Strugë, Liqeni i Ohrit, në Maqedoninë e Veriut.
Në këtë garë eminente shahu do të marr pjesë edhe ekipi i seniorëve të Kosovës të moshës
mbi 65 vjec (65+), për herën e parë në historinë e shahut Kosovar.

Ekipi i Kosovës do të jetë në këtë përbërje:

1. Bedri Sadiku ( IM)
2. Mahmut Xheladini ( FM)
3. Xhevat Suhogërlla
4. Sabahudin Kollari
5. Fatmir Bujupi

Veteranëve tanë ju dëshirojmë sukses në këtë garë prestigjioze!