Liga e Dytë e Kosovës për klube

Monday, 22 May 2023

Liga e Dytë e Kosovës për klube do të mbahet nga data: 27.05-31.05.2023 në Prishtinë.
Garat do të zhvillohet në Capital Gate dhe do ti përfshijë 14-klube pjesëmarrëse.
Pjesë e klubeve do të jenë: 1x(GM), 1x(IM) dhe 3x(FM), që do të thotë se lufta
për dy vendet e para të cilat të dergojnë në Super Ligë do të jetë mjaft e fortë dhe interesante.
Pjesëmarrës të Ligës së Dytë do të jenë këto klube:

 1. Vëllaznimi
 2. Drenasi
 3. Rahoveci
 4. Kosova
 5. Peja
 6. Zhupa
 7. Ferizaji II
 8. Dardana
 9. Ulpiana
 10. Frashër Dermaku
 11. Vitia
 12. Dardania II
 13. Kaçaniku
 14. Sharri II